
Ogretmenlericin.com / ÖZEL HABER
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’den Fox tv muhabirine haklı serzeniş.
Türkiye’nin Dünyaya tanıtımında önemli bir zirve olan OECD Mesleki Eğitim Zirvesi yüzlerce ülkeden eğitimcinin katılımlarıyla bugün İstanbul’da gerçekleşti.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in canlı yayına konuk olacağı sırada Fox tv muhabiri Sn. Özer’in önüne atladı. Ardından zorla mikrofon uzatan muhabire Bakan Özer kibarlık gereği cevaplar verdi.
Ardından canlı yayına katılacağını belirtip müsaade isteyen Bakan Özer’e ısrarla yol vermeyen ve sorularına devam eden muhabire Mahmut Özer tepki verdi:
‘Müsaade etmeyecek misiniz? Şiddet mi uygulayacaksınız?” şeklinde tepkisini gösterdi.
İşte o video:
Yani şimdi bakan haklı.
Sayın bakan u durumda haklı. Ama bir kaç hafta önce çiçeğini almadığı atanamayan bayan öğretmene pisikolojik iddet uygulamış olmadı mı?
Karşısındaki öğretmen veya okul idarecisi olsa Urfa’daki gibi kesin o şiddeti uygulardı.
Fox yahudi Murdockun köpekleridir. İtibar eden soysuzdur.
Bu malum kanalı dikkat edin abd menşei bir kanaldir orda çalışanlar sırf ekmek yiyeyim diye 3 kuruşa ülkesini satar fox tv seyreden arkadaşlar size bir tavsiyedir abd bizim dusmanimizdir diyerek doğruları söylüyor ben fox tv seyrediyorum demeyin absürt işleri bırakın abd sosyal medya ile ülkeleri parcalamistir unutmayın.